Restauracja "Adria"

1 Maja 2
Andrychów, 34-120

gwiazdygwiazdygwiazdygwiazdygwiazdy
5 z 5 (10 oceny)

Zamów jedzenie Polish online.




Opinie Restauracja "Adria"

Twoja ogólna ocena Restauracja "Adria" w Andrychów

Jedzenie : Obsługa :

Oświadczam, że niniejsza recenzja jest oparta na moich własnych doświadczeniach i przedstawia moje rzeczywiste zdanie na temat Restauracja "Adria". Potwierdzam, że nie mam powiązań osobistych ani służbowych z tym obiektem oraz że nie czerpię korzyści finansowych ani żadnych innych w związku z napisaniem niniejszej recenzji. Przyjmuję do wiadomości fakt, że obowiązuje zasada absolutnego braku tolerancji dla nieprawdziwych recenzji.

Menu Restauracja "Adria"

Poniedziałek 11:00-17:00
Wtorek 11:00-17:00
Środa 11:00-17:00
Czwartek 11:00-17:00
Piątek 11:00-17:00
Sobota 11:00-17:00
Niedziela 11:00-17:00



Najpopularniejsze dania

  • Filet panierowany
  • Filet w płatkach kukurydzianych z frytkami i surówką z marchewki 150 g
  • Pierogi ruskie 10 szt.

Przekąski na ciepło

  • Camembert panierowany na żurawinie
  • Krewetki na białym winie z sosem słodko-kwaśnym 150 g
  • Chickeny z sosem tzatziki 280 g

Przekąski na zimno

  • Pomidory z mozzarellą 100 g
  • Śledź po japońsku 300 g

Zupy

  • Zupa pomidorowa z makaronem 300 ml
  • Rosół z makaronem 300 ml
  • Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym 250 ml
  • Żurek wiejski z kiełbasą 250 ml
  • Barszcz z uszkami 200 ml

Kids menu

  • Pierogi z truskawkami 8 szt.
  • Naleśniki z nutellą 2 szt.
  • Naleśniki z serem 2 szt.
  • Filet w płatkach kukurydzianych z frytkami i surówką z marchewki 150 g
  • Nuggetsy z ketchupem 80 g

Vege menu

  • Kasza z grillowanymi warzywami 300 g
  • Ryż z grillowanymi warzywami 300 g
  • Kotlety sojowe z pieczarkami z patelni

Sałatki

  • Sałatka Grecka 300 g
  • Sałatka Cezar 300 g

Dania główne

  • Tradycyjny kotlet schabowy z kością
  • Pieczeń wieprzowa w sosie własnym
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie dor blue
  • Filet panierowany
  • Grillowana pierś z kurczaka
  • Kotlet de volaille
  • Kotlet drobiowy po góralsku z oscypkiem i boczkiem
  • Kotlet drobiowy ze szpinakiem i serem feta
  • Kotlet cielęcy po wiedeńsku
  • Sznycel cielęcy po wiedeńsku
  • Brizol cielęcy z pieczarkami z patelni

Ryby

  • Pstrąg saute 250g
  • Filet z łososia 150g
  • Filet z dorsza panierowany 160g

Pierogi

  • Pierogi z mięsem 10 szt.
  • Pierogi ruskie 10 szt.
  • Pierogi ze szpinakiem i serem feta 10 szt.

Dodatki

  • Ziemniaki 150 g
  • Ryż gotowany 150 g
  • Frytki 150 g
  • Talarki 150 g
  • Zestaw surówek 200 g
  • Kluski slaskie 150 g
  • Pieczarki z patelni 100g
  • Kapusta zasmażana 150g
  • Buraki 150 g
  • Warzywa gotowane 100 g
  • Surówka z marchewki 150 g
  • Surówka z selera 150 g
  • Sałatka pekińska 100 g
  • Kapusta czerwona 150 g