Forma u DyBy

ul. Oliwkowa 8
Oleśnica, 56-400





Opinie Forma u DyBy

Twoja ogólna ocena Forma u DyBy w Oleśnica

Jedzenie : Obsługa :

Oświadczam, że niniejsza recenzja jest oparta na moich własnych doświadczeniach i przedstawia moje rzeczywiste zdanie na temat Forma u DyBy. Potwierdzam, że nie mam powiązań osobistych ani służbowych z tym obiektem oraz że nie czerpię korzyści finansowych ani żadnych innych w związku z napisaniem niniejszej recenzji. Przyjmuję do wiadomości fakt, że obowiązuje zasada absolutnego braku tolerancji dla nieprawdziwych recenzji.

Menu Forma u DyBy

Firma posiada zaświadczenie Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego.

Wybierz 1 z 6 opcji
5 posiłków diety redukcyjnej w kaloryczności do wyboru (1000, 1200, 1500 kcal):


189,99 zł za catering na 5 dni,
259,99 zł za catering na 7 dni,
389,99 zł za catering na 10 dni,
539,99 zł za catering na 14 dni,
759,99 zł za catering na 20 dni,
809,99 zł za catering na 21 dni.


Przykładowe menu:

Poniedziałek:


twaróg z czarnym sezamem oraz migdałami i prażonym słonecznikiem,
krem z soczewicy z ricottą i kolendrą,
filet gotowany z pieczoną papryką, pieczarkami i ryżem curry,
brownie fasolowe,
pulpety w sosie meksykańskim z pieczonymi ziemniakami.


Wtorek:


pasta jajeczna z salsą pomidorową i pieczywem kukurydzianym z czarnuszką,
krem z selera i jabłka z jogurtem koperkowym,
filet w sosie serowym z zielonym pieprzem, ryż z czubrycą, kasza jaglana,
waniliowe ciasto z batatów,
wrap z grillowanym filetem z kurczaka, czarną oliwką, pomidorkiem, rukolą i pesto bazyliowym.


Środa:


granola jaglana z brzoskwinią, kiwi, bananami, gorzką czekoladą i orzechami włoskimi,
barszczyk ukraiński,
potrawka z indyka po chińsku z ryżem jaśminowym, z mango i białą kapustą,
sernik chia,
szpecle z kurczakiem i warzywami.


Czwartek:


omlet z czarną soczewicą i brokułami na sałacie,
żur z jajkiem i kiełbasą,
szynka gotowana w sosie myśliwskim z kaszą gryczaną i fasolką zieloną,
sałatka z rukolą, mozzarellą, pomidorkami, patisonem i pestkami dyni,
stripsy z kurczaka w panierce kukurydzianej z warzywami na parze i sosem jogurtowo-koperkowym.


Piątek:


naleśniki orkiszowe z twarożkiem, wiśniami i czekoladą,
krem z groszku z chilli,
ryba po grecku z kaszą owsianą,
mus twarogowy z owocami leśnymi,
burger z tuńczykiem.

Telefon do restauracji, aby otrzymać menu.